Workshops

U wilt iets creatiefs gaan doen met uw vriendinnen? Of u zoekt een origineel idee voor een bedrijfsuitje of een kinderfeestje? Een keer iets anders? In mijn atelier organiseer ik regelmatig workshops voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld collega’s, vriendengroepen, familie of kinderen.

Mijn workshops hebben een educatieve en creatieve component. Ik vertel de groep iets over glas, glassnijden en glasfusing. Daarna gaan we samen aan de slag. Van de deelnemers hoor ik regelmatig dat ze het leuk en gezellig vinden. U bent een paar uurtjes creatief bezig met een hapje en een drankje erbij. Bovendien maakt u iets moois voor in uw huis. U kunt kiezen uit diverse voorbeelden en voor kinderfeestjes heb ik een aangepast programma.

Een aantal van de workshops is geschikt voor groepen van maximaal acht personen. U kunt al meedoen vanaf      € 52,50 per persoon. Dat is inclusief koffie, thee en de kosten voor het materiaal. Wilt u meer weten over de workshops? Neem dan contact met mij op. Als u mij een mailtje stuurt, ontvangt u van mij aanvullende informatie.

Overige workshops worden gegeven op afspraak vanaf minimaal 4 personen op de woensdag, donderdag (’s avonds is voor open atelier), en vrijdag. In overleg zijn eventuele andere dagen mogelijk.

Meer weten over workshops?
In mijn atelier organiseer ik regelmatig workshops voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld collega’s, vriendengroepen en familie.

Zoekt u een origineel idee voor een bedrijfsuitje of een kinderfeestje? In mijn atelier organiseer ik regelmatig workshops voor verschillende doelgroepen.

Vazen

Staande objecten

Tuinobjecten

Gedenkwerk

Glaspoeder

Happy moments

Bedrijven

Workshops